Clubavond Duurzaam Rijnhuizen

Rijnhuizen is een mooi gebied in Nieuwegein; een stukje fraaie natuur, water om in te recreëren, een fort met park en een historisch kasteel met kasteeltuin. Helaas is dat nog een beetje verstopt. Het is dus tijd om te laten zien hoe mooi Rijnhuizen is! Om dat te realiseren hebben verschillende partijen zich verenigd in Club Rhijnhuizen.

Club Rhijnhuizen is een netwerk in ontwikkeling dat van Rijnhuizen een mooi en herkenbaar woon-, werk- en leefgebied wil maken. Club Rhijnhuizen zet zich in om de transformatie aan te jagen, partijen aan elkaar te verbinden en het imago van het gebied te verbeteren door de parels zichtbaar te maken. Club Rhijnhuizen bestaat uit eigenaren, bewoners, ontwikkelaars, initiatiefnemers, werkgevers, overheidsexperts en andere betrokkenen en is voor iedereen die in en om Rijnhuizen woont, werkt en eigendom heeft en ontwikkelt.

Op maandag 29 februari is clubavond nummer vier “Duurzaam Rijnhuizen” van Club Rhijnhuizen. Tijdens deze avond staat niet alleen het laatste nieuws rondom de oprichting van de club en nieuwe initiatieven centraal, maar natuurlijk ook duurzaamheid. LBP|SIGHT en E-Lekstroom zijn aanwezig en delen de meest actuele inzichten over hoe bedrijven, eigenaren, ontwikkelaars en bewoners praktisch kunnen besparen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk