Katern

Club Rhijnhuizen houdt voor de tweede keer de RhijnhuizenRUN

Op vrijdag 22 juni organiseert Club Rhijnhuizen voor de tweede keer de RhijnhuizenRUN. Loop vijf kilometer met ons mee door Rijnhuizen, waar kantoren woningen worden en waar de geschiedenis zichtbaarder wordt dan ooit.

Vanaf zes uur verzamelen we net over de brug bij Fort Jutphaas, de startlocatie van de run. De route gaat langs kasteel Rijnhuizen, over het Rijnhuizenpad langs de hockeyvelden en om de Metaalunie heen om vervolgens dwars door het kantorengebied in transformatie een rondje van vijf kilometer te maken. U ziet de geschiedenis, maar ook de de toekomst. De panden aan de Wattbaan 27 van WB 27 BV en ‘t Hof van Plettenburg zijn sinds een klein jaar getransformeerd naar woningen, en ook het Huis van de Sport aan de Wattbaan 31 is bijna klaar om bewoners te verwelkomen. Tegelijkertijd zien we de jonge en oude historie. Naast het kasteel en het fort, is er de bedrijvigheid. Soms verval, maar ook goedwerkende kantoren en bedrijven in deze onontdekte en vooral onverwachts groene omgeving.

Kortom: dit is een run die je ogen opent voor Rijnhuizen. Wie goed om zich heen kijkt tijdens het rennen ziet hier een prachtige wijk ontstaan waar je kunt wonen en werken, maar ook rennen en spelen. Een plek waar je kunt genieten.

Praktische informatie:

  • vrijdag 22-05 18u00 Startnummer ophalen/verzamelen bij de brug van Fort Jutphaas, 18:30 start Rhijnhuizenrun
  • Kosten: 12,50 (inclusief een soepje en een broodje), 10,- (voor club Rhijnhuizen leden) Toeschouwers kunnen voor 7,50 ook mee-eten
  • Na de finish: broodje Plettenburg + soep bij NATUURLIJK op Plettenburg 6

Aanmelden kan via deze link. Inschrijfkosten kunnen contant worden voldaan bij de run

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren