Cityplaza wordt omgetoverd tot ‘Wintercity’

Met de kerstdagen in het vizier is het fijn inkopen doen op Cityplaza en met sfeervolle aankleding en winters entertainment is het alleen maar gezelliger! Vanaf zaterdag 7 december tot en met zondag 5 januari 2020 zal Cityplaza omgetoverd zijn tot ‘Wintercity.’

Unieke schaatsbaan
Vanaf 7 december kun je komen schaatsen op circa 450 vierkante meter écht ijs! De ijsbaan ligt op de Markt en wordt prachtig aangekleed met gezellige sfeerverlichting en winterse taferelen. De toegangsprijs voor de ijsbaan is € 6,50 inclusief schaatshuur.

De ijsbaan ligt op de Markt en wordt prachtig aangekleed met gezellige sfeerverlichting. Het dragen van handschoenen is op de ijsbaan verplicht. Heb je eigen schaatsen? Prima! Noren zijn niet toegestaan. Natuurlijk kun je vanaf de zijlijn ook lekker genieten van de schaatsende bezoekers. Uiteraard zijn er ook allerlei activiteiten en is er sfeervol entertainment!

Winters entertainment
Van 21 december tot en met 24 december is Raadstede helemaal in kerstsferen. Er staan verschillende kraampjes waar je op kunt warmen met warme chocomel én wat lekkers. Daarnaast is er tijdens deze dagen een divers aanbod aan entertainment die de sfeer helemaal compleet maakt! Geniet dagelijks van 13.00 tot 16.30 uur van entertainment van Join the Parada, Winter Wonderslee en Rudolf het rendier!

Feestdagen
Op Eerste Kerstdag is Cityplaza gesloten. Tweede kerstdag is het winkelcentrum geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Parkeren in de parkeergarages is op Tweede Kerstdag helemaal GRATIS. Maandag 31 december trakteren wij vanaf 12.00 uur op oliebollen! Dinsdag 1 januari 2019, Nieuwjaarsdag, is Cityplaza gesloten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren