Katern

Zondag 25 juni Cityplaza Sport!

Welke sportactiviteit past bij mij? Het antwoord op die vraag krijgen inwoners uit de regio Nieuwegein tijdens Cityplaza Sport! Helaas is de eerste dag, zaterdag 24 letterlijk in de regen gevallen waardoor de eerste dag gecancelled moest worden. Maar morgen, zondag 25 juni gaat de dag gewoon door! Bezoekers van Cityplaza kunnen actief kennismaken met sportverenigingen uit Nieuwegein in een gezellige sfeer.
De verenigingen laten op een leuke manier zien wat ze in huis hebben: van spaceturnen tot honkbal, van duiken tot breakdance. Het publiek mag meedoen, trainen, vragen stellen of gewoon kijken naar de meest uiteenlopende spectaculaire sporten. De beste drie sportverenigingen kunnen geldbedragen winnen om nieuwe materialen te kopen voor de club. De verwachting is dan ook, dat ze flink hun best gaan doen om bezoekers van Cityplaza te entertainen.
Ook bij de winkeliers van Cityplaza is veel sportiefs te beleven. Tijdens Cityplaza Sport! organiseren ze sportieve en vooral hilarische activiteiten. Zoals een partijtje wasmachinevoetbal bij Media Markt, een koffierace bij Simon Lévelt of ijskratten sjouwen bij de Volendammer Vishandel.
Cityplaza Sport! is voor iedereen. De jeugdige spelers sporten met een strippenkaart. Die maken ze vol tijdens een parcours vol activiteiten. Voor de kampioenen van de dag zijn speciale prijzenpakketten samengesteld. Meer weten over het programma van Cityplaza Sport? Kijk op www.cityplaza.nl

One thought on “Zondag 25 juni Cityplaza Sport!

  1. Jammer dat niet alle sportclubs hiervoor zijn uitgenodigd. We hadden graag meegedaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren