Cityplaza sluit de zomer feestelijk af

Op zondag 30 september is het weer koopzondag op Cityplaza in Nieuwegein. Deze koopzondag sluit Cityplaza de zomer feestelijk af met een uitgebreid programma voor jong en oud. De dag staat volledig in het teken van Dora en Diego. Aan het eind van de middag is 100% NL aanwezig met de 100% NL Formido Zomertoer.

Dora en Diego zijn echte kinderhelden voor kinderen met een leeftijdscategorie van twee tot en met de zes jaar. Dora en Diego nemen je op een educatieve manier mee op avontuur in hun eigen wereld. Omtrent Dora en Diego is er een leuk programma georganiseerd. Zo zal er kinderchampagne aanwezig zijn, kinderen kunnen een heuse Dora taart versieren en er zal een optreden zijn met Dora en Diego liedjes. Bakker Tamminga & Verweij, vorige week geopend in Cityplaza, zal de tot nu toe grootste Dora taart van Nederland bakken. De bakker zal de taart ter plaatse versieren samen met de kinderen. Na het optreden van Dora en Diego krijgen kinderen de kans om de taart te proeven.

Ook 100% NL zal op deze feestelijk dag aanwezig zijn. Met de 100% NL Formido Zomertour kunt u genieten van muziek, optreden van bekende artiesten en kans maken op leuke prijzen als vakantiereizen, elektronica, jaarabonnementen op het 100% NL magazine, kleding en meer… Dit zal allemaal gepresenteerd worden door 100% NL DJ Colin Banks.

Op deze koopzondag zullen de winkels open zijn van 12:00 tot 17:00. City Plaza beschikt over 141 winkels in diverse branches. Een ideaal dagje uit dus! Tijdens de koopzondag kunt u gratis gebruik maken van de parkeerplekken op P west.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk