Cityplaza is City of Wishes in december

In de decembermaand laat Cityplaza wensen in vervulling gaan. Cityplaza is City of Wishes deze maand! Het kan dus zo maar zijn dat je aangenaam verrast wordt tijdens het winkelen. Is dat niet het geval, dan is er elke zondag in december koopzondag met een heel mooi activiteitenprogramma. Dit is het programma voor de maand december.

Jij kunt een wens in vervulling laten gaan voor een familielid, vriend of vriendin, kennis, of gewoon voor iemand die je wilt verrassen. Ga naar de facebookpagina van Cityplaza en doe mee! Vul daar een wens in voor wie en waarom. Als jouw wens wordt gekozen dan krijg je telefonisch bericht. Deze actie loopt van 1 t/m 18 december.

14 t/m 24 december – Nostalgische Kerstkermis: Nostalgische Kermis met draaimolen, zweefmolen, mini cars, bobslee, oliebollen/wafel kraam en snoepkraam. Deze kerstkermis staat van 14 t/m 24 december in het buitengebied van Cityplaza en is tijdens winkeltijden open.

Zondag 15 december en zondag 22 december– Uitreiking kado’s ‘Make a Wish’ actie: Op 15 en 22 december worden vanaf 13.00 u de kado’s van de ‘Make a Wish’ facebookactie uitgereikt door de Kerstman. De Kerstman neemt plaats in de passage bij de toekomstige doorgang naar de nieuwe Markt (ter hoogte van het middenplein in Cityplaza tussen Strego en Pearl).

SERIOUS NIEUWEGEIN, 57 uur live radio voor het goede doel. DOE MEE! Van vrijdag 20 t/m zondag 22 december maakt Onairradio.nl 57 uur, onafgebroken, live radio voor het goede doel in Cityplaza Nieuwegein. Wil jij meedoen aan deze actie? Dat kan! Vraag op 20, 21 en 22 december een plaat aan, verzamel lege flessen, was de auto’s van je hele familie, of maak een eigen te gekke actie en lever je donatie in tijdens deze actiedagen. Bedrijven kunnen hun product verkopen en een gedeelte van de opbrengst doneren. En wil je eigenlijk geen actie doen maar wel het goede doel steunen dan kun je natuurlijk altijd langs lopen om je donatie anoniem in de brievenbus te doen. De aftrap is op vrijdag 20 december om 09.00 uur s’ochtends en de sluiting op zondag 22 december om 18.00 uur. Waar? In winkelcentrum Cityplaza aan de Laag Raadstede 10. Dit is het oude pand van Free Record Shop (bij de Jumbo).

Zondag 29 december – Lucky Sunday: Kom shoppen op deze koopzondag in Cityplaza en wie weet kom jij ons geluksteam tegen. Tegen inlevering van je kassabon van deze dag, ontvang je van hen een leuke verrassing. Deze verrassing heeft een unieke code waarmee je ook nog eens kans maakt op een Cityplaza cadeaubon.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk