Cityplaza en LINDA.Foundation

December staat voor velen van ons in het teken van liefde, familie, lekker eten en cadeautjes. Een feestmaand die, ondanks de winterse temperaturen, voelt als de warmste tijd van het jaar! Hoe fijn zou het zijn als wij iedereen dat gevoel kunnen geven. Want zeg nou zelf: geven is toch eigenlijk nog leuker dan krijgen? Daarom staat winkelcentrum Cityplaza in Nieuwegein van woensdag 25 november t/m zaterdag 5 december in het teken van de LINDA.Foundation: een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Dit goede doel richt zich op (alleenstaande) ouders met kinderen in Nederland die in financiële nood verkeren, want ook zij verdienen iets extra’s in deze tijd van het jaar. Zij worden blij gemaakt met een verwendoos vol cadeaubonnen.

Winkelcentrum Cityplaza wil voor de LINDA.Foundation zo veel mogelijk geld inzamelen. Het winkelcentrum staat daarom anderhalve week lang bol van de leuke activiteiten! Zo is er in het winkelcentrum een LINDA plein waar men, tegen een kleine bijdrage, zijn of haar geluk kan laten beproeven aan het Rad van Fortuin. Ook kan men cadeaufiches kopen en inleveren bij één van de deelnemende winkels in ruil voor een leuk presentje. En wie geslaagd is voor een mooi cadeau kan dit op het LINDA plein feestelijk laten verpakken bij de inpakbalie. Alle bijdragen komen volledig ten goede aan de LINDA.Foundation.

Winkelcentrum Cityplaza is samen met Wereldhave, eigenaar van het winkelcentrum, sinds 2014 een unieke samenwerking aangegaan met de LINDA.Foundation. Dit jaar vindt de 2e editie plaats waarbij Wereldhave en winkeliers zich gezamenlijk inzetten om aandacht te vragen voor het thema van de LINDA.Foundation. Het streven? Zoveel mogelijk geld inzamelen om (alleenstaande) ouders in financiële nood met kinderen een steuntje in de rug te geven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk