City Zingt met onder andere Dave Dekker, bekend van o.a. zijn hitsingle ‘Mooier Dan Mooi’

Op zaterdag 29 juni aanstaande is alweer de 3e editie van City Zingt! Het grote meezingfestival voor jong & oud! Op 29 juni om 13.00 uur wordt dit feestelijk evenement geopend door wethouder van Engelen. Op een groot podium op de Markt presenteren we diverse koren. De kinderkoren van Kunstencentrum De Kom trappen af en Het Citykoor (samengesteld met bewoners van Nieuwegein en omstreken) nemen daarna het stokje over.

Meezingspektakel
Ben je meer van het neuriën of fluisteren? Of zing je juist uit volle borst? Een octaafje hoger of lager, zuiver of niet, het maakt ons niet uit! Er zijn meerdere gastoptredens van diverse zangers en koren. Zo kun je meezingen met De Dolle Mina’s uit Nieuwegein, inhaken op de muziek van Zeemanskoor de Brulboei uit Vreeswijk en misschien wel een dansje wagen wanneer Popkoor Lets get Started uit Lexmond gaat zingen. Om 16.45 uur zal Dave Dekker, bekend van o.a. zijn hitsingle “Mooier Dan Mooi” een gastoptreden verzorgen. Het evenement wordt afgesloten met alle koren én het publiek.

Zingen doen we samen
City Zingt is een initiatief van alle stakeholders van Nieuwegein en is een voorbode voor het 50- jarig bestaan van Nieuwegein. En dit zangspektakel is pas compleet als jij er ook bent!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk