City of Wishes Wintercircus een groot succes

Afgelopen zaterdag 27 december was het fantastische wintercircus van Martin Hanson weer in Nieuwegein. In het kader van de decembermaand organiseerde winkelcentrum Cityplaza in samenwerking met de gemeente Nieuwegein, Theater DE KOM een wintercircus dag.

Het wintercircus is georganiseerd voor inwoners van Nieuwegein die iets extra’s verdienen. Het wintercircus kwam speciaal voor de kinderen van de Voedselbank Nieuwegein, bewoners van Reinaerde en winnaars van de facebook actie naar theater DE KOM voor een spetterende show. Het wintercircus bestaat uit het beste en opvallendste circustalent uit de hele wereld. Alle aanwezigen hebben enkele weken terug een speciale uitnodiging ontvangen voor deze dag. Via de facebook pagina mochten de volgers van Cityplaza aangeven wie er volgens hen iets extra’s verdiende, hieruit zijn tien winnaars naar voren gekomen.

Voordat de voorstelling begon, kregen de kinderen een heuse circusles van Rian van het circus Nieuwegein. Hij leerde de kinderen alle fijne kneepjes van het circusvak. Na afloop konden de kinderen even uitrusten met wat lekkers en een glas limonade. Vervolgens werden de kinderen getrakteerd op een spectaculaire show van het wintercircus van Martin Hanson!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk