City Griezel Circus op Cityplaza

Het Spooky season is officieel begonnen! Niet alleen komen de pompoenen en spinnenwebben langzaam tevoorschijn, ook de monsters en enge clowns loeren weer om het hoekje. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan is er goed nieuws! Binnenkort kun je een kijkje nemen in het mysterieuze Griezel Circus in Cityplaza.

Vanaf 8 oktober kun je iedere zaterdag en zondag een gratis bezoekje brengen aan het enige echte Griezel Circus. Treed tussen 12.00 uur en 17.00 uur binnen en krijg een griezelige rondleiding door het circus, onder het genot van de spannendste spookverhalen. Maak je geen zorgen, als het goed is sta je binnen 10 minuten weer veilig in je favoriete winkel… als het goed is dan! Durf jij het aan?

Extra vaak open in de herfstvakantie
In de herfstvakantie (24 t/m 30 oktober) zijn de spoken éxtra actief en is het Griezel Circus elke dag geopend. Geloof ons, dat is net zo griezelig als het klinkt! Je vindt het Griezel Circus op de Binnenstede 13.

Het Griezel Circus is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar (ook is een eigen inschatting gewenst). Kinderen onder de 12 jaar mogen niet zonder begeleiding naar binnen. Tickets voor toegang zijn hier te verkrijgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk