Circus Snor komt naar De Middengaarde in Nieuwegein

Circus Snor, het geliefde circus voor zowel ouders als kinderen, komt weer naar Nieuwegein. Onder de betoverende titel ‘Fête Magnifique’ belooft het circus een onvergetelijke circuservaring te worden vol spektakel, magie, acrobatiek, circusspelletjes en optredens!

Kinderen kunnen zich 2 uur lang onderdompelen in de magische wereld van het circus! Naast de voorstelling kunnen ook alle ouders met hun kinderen voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen.

Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan
Circus Snor reist van 1 juni t/m 29 september door Nederland met een knusse circustent en zal op zaterdag 22 en zondag 23 juni haar kamp opslaan op De Middengaarde in Nieuwegein.

Naast de klassieke circuswagens die mee op tournee gaan, kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze vermaken op de Kinderkaravaan. Iedereen, jong en oud, kan zijn of haar innerlijke kind even laten gaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jong en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Alle speellocaties in het land zijn met zorg uitgezocht. Er zijn voorstellingen in het bos, op een geitenboerderij, in een fruittuin, op een fort of bij een gezellige camping! Zo kun je na de voorstelling ook nog lekker eten, spelen of ontspannen.

De show en artiesten
Dit jaar viert Circus Snor een feestje: ‘Fête Magnifique’. Circus Snor gaat al 10 jaar lang elke zomer op pad. Dat moet gevierd worden! En bij een feestje gaat er tijdens de voorbereidingen wel eens iets mis, komen er bijzondere gasten langs, worden er cadeautjes uitgedeeld, gezongen en kun je fantastische optredens zien in de circustent!

Het publiek zal kunnen genieten van spectaculaire optredens van getalenteerde artiesten, waaronder Claudia en Alessio, de acrobaten uit Italië. Er is een meesterlijke jongleeract en Sabine vertoont haar kunsten in de touwen in de lucht. Larissa laat haar indrukwekkende vuuract zien, terwijl Jasper de toeschouwers versteld zal doen staan met zijn verbazingwekkende illusies.

Kaartverkoop
Kaartjes voor de voorstellingen kosten 14,- euro. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor. De Middengaarde is gevestigd aan De Galecopperzoom 7 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk