Chocolijstje voor Mama

Chocolijstje is een lief cadeaudoosje met 12 fairtrade chocoladereepjes – zes melk en zes puur. Er zijn vijf uitvoeringen, maar wat ze gemeen hebben is dat je ze zelf heel persoonlijk kunt maken door in het deksel een mooie foto, kaart, tekening of wens te schuiven. Voor € 10,95 te koop bij Wereldwinkel Nieuwegein op het Stadsplein.

Annelies Heeres: ‘Wat Chocolijstje zo bijzonder maakt, is dat het een unieke samenwerking is tussen drie fairtrade producenten. Het doosje, dat verkrijgbaar is in vijf dessins, is gemaakt door een papierleverancier in India. Fairtrade boeren in Afrika en Latijns-Amerika zorgen voor de cacao en rietsuiker in de chocoladereepjes. Een lief en lekker cadeautje voor Moederdag, World Fair Trade Day of zomaar.’

De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk