Cheque voor Sint Antonius Ziekenhuis

Ter gelegenheid van de opening van Cityplaza in september werd een kunstactie gehouden. Kinderen van 24 basisscholen in Nieuwegein hebben hard gewerkt om het mooiste schilderij te maken. Basisschool Koningin Beatrix, gevestigd aan het Lohengrinhof werd gekozen tot de winnaar en heeft naast eeuwige roem ook een cheque van 3000 euro ontvangen.

Dinsdag 27 maart j.l. werden deze schilderijen geveild op Raadstede op winkelcentrum Cityplaza. De opbrengst gaat naar een goed doel in Nieuwegein. De Nieuwegeinners konden door te stemmen op Facebook zelf bepalen welk goed doel dit moest zijn. De kinderafdeling van het Sint Antonius Ziekenhuis kwam als winnaar uit deze online stemming. Karin Boekema en twee verpleegkundige van de kinderafdeling van het Sint Antonius ontvingen uit handen van Harry Koster (bestuur Cityplaza) een cheque ter waarde van 1540 euro.

De kinderafdeling heeft al een goede bestemming gevonden voor het geld. Ze willen graag speelgoed voor de zieke kinderen aanschaffen en daarnaast de bewegwijzering op de kinderafdeling op een andere manier gaan opzetten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk