Chemische lucht in trappenhal flat

Zondagavond rond 21.00 uur rukte de brandweer uit vanwege stankoverlast in een flat aan de Lijsterbesstraat. Bij aankomst bleek er een penetrante lucht te hangen nabij de trappenhal van de flat.

Al snel kwam er een tweede brandweerwagen ter plaatse met extra ventilators. Helaas was er ook een ambulance noodzakelijk, aangezien een bewoner last had gekregen van zijn luchtwegen. De man is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle. Hij mocht nog dezelfde avond vertrekken.

Diverse bewoners spraken van een chemisch goedje, welke op de luchtwegen sloeg en de ogen deed prikken. De brandweer heeft de flat geventileerd, waarna de rust langzaam terugkeerde in de straat. Naar de oorzaak van de stankoverlast is het nog gissen. Mogelijk is er met traangas of pepperspray gespoten in de hal van de flat.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren