Champions Show in Nieuwegein

Op donderdag 26 vrijdag 27 en zaterdag 28 januari a.s. zal in de BEURSFABRIEK aan de Symfonielaan 2 in Nieuwegein een grote, nationale kleindierenshow worden gehouden. Deze show herbergt vrijwel alle soorten en rassen van de sierduiven, konijnen, cavia’s, kleine knaagdieren, hoenders, dwerghoenders, serama’s, oorspronkelijke duivensoorten en park- en watervogels. Meer dan 7000 kleindieren worden in optimale showconditie aan het publiek gepresenteerd. Openingstijden: donderdag 26 januari van 08.00 tot 20.00 uur, vrijdag 27 januari van 08.00 tot 19.30 uur en zaterdag 28 januari van 08.00 tot 16.00 uur.

Het feit dat de twee grote liefhebbersbonden, Kleindierliefhebbers Nederland en de Nederlandse Bond van Sierduivenliefhebbers-verenigingen, hier hun bondsshow ’s hebben ondergebracht geeft de garantie van een zeer hoge kwaliteit bij de ingezonden dieren. Dit jaar is er een internationale hanenkraaiwedstrijd. Tientallen stoere hanen vanuit vele landen van Europa doen mee wie het meest en mooist kan kraaien. En ook voor deze winnaars liggen weer mooie prijzen klaar.

Het publiek is welkom vanaf donderdag 08.00 uur wanneer een team van deskundige keurmeesters de dieren zal beoordelen. Het is een aparte belevenis om zo’n keuring een keer bij te wonen. Natuurlijk wordt u verzocht de dames en heren keurmeesters niet te hinderen bij hun werk, maar dat spreekt voor zich.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk