Champion Show 2017

Van donderdag 26 januari tot en met zaterdag 28 januari vindt weer de Nationale Kleindierenshow plaats in de Beursfabriek aan de Symfonielaan in Nieuwegein. De Champion Show in Nieuwegein is de meest unieke Kleindierenshow van Nederland en herbergt vrijwel alle soorten en rassen van de sierduiven, konijnen, cavia’s, kleine knaagdieren, hoenders, dwerghoenders, serama’s, oorspronkelijke duivensoorten en park- en watervogels. Meer dan 7000 kleindieren worden in optimale showconditie aan het publiek gepresenteerd.

Dit jaar is er een internationale hanenkraaiwedstrijd. Tientallen stoere hanen vanuit vele landen van Europa doen mee wie het meest en mooist kan kraaien.

Op vrijdag zal er een open tomen keuring gehouden worden van dwerghoenders en hoenders. Op zaterdag zal de eendaags keuring van kleine knagers traditie getrouw plaats gaan vinden. Nieuw op zaterdag is de Internationale hanen kraai wedstrijd.

De tentoonstelling is geopend voor publiek op donderdag 26 januari van 08.00 – 20.00 uur. Vrijdag 27 januari van 08.00 – 19.30 uur en zaterdag 28 januari van 08.00 – 16.00 uur. Volwassenen betalen € 8,00 en kinderen van 5 tot 16 jaar € 5,00 entree.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk