Carnaval bij de Zandhappers

Carnavalsvereniging De Zandhappers zijn er klaar voor! Zaterdag 11 februari start voor de Zandhappers het carnaval met het ‘Kleintje Carnaval’ een voorproefje op het Carnavalsweekend. Het ‘Kleintje Carnaval’ organiseren zij samen met Voetbalvereniging Vreeswijk (VSV) en wordt gehouden in de kantine van de voetbalvereniging aan de Helmkruid 3 in Nieuwegein-zuid. De zaal gaat om 20.30 uur open. Deze avond is voor iedereen van 16 jaar en ouder. Voorverkoop vindt plaats bij Cafetaria Het Anker aan de Handelskade en bij VSV, kaarten zijn 5 euro inclusief één consumptie.

Zaterdag 18 februari zullen zij weer meerijden in de optocht van IJsselstein want Nieuwegein kent al lange tijd geen eigen optocht meer. Een vriendenclub uit Vreeswijk onder de naam Wijd Beners zullen De Zandhappers vergezellen. Om 10.30 uur vertrekt de stoet vanuit de B.J. Buurmanstraat in Vreeswijk naar IJsselstein.

Zondag 19 februari organiseren De Zandhappers weer het bekende Gezinscarnaval. Dit jaar is er gekozen voor een jeugdprins. Prins Timo I zal deze dag met zijn Prinses Gwen de scepter zwaaien bij De Zandhappers. Daarbij worden zij begeleid door Adjudant André en de Raad van Elf. Zij zijn tot nu toe het jongste prinsenpaar! Het gezinscarnaval zal plaatsvinden in de kantine van VSV. De zaal is vanaf 13.30 uur open en het festijn start om 14.00 uur. Carnavalskleding is verplicht en de toegang is dan gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Carnaval bij de Zandhappers

Ook dit jaar is er weer een spectaculair gezinscarnaval bij Carnavals Vereniging de Zandhappers. Deze wordt gehouden op zondag 6 februari 2005 in de kantine van VSV Vreeswijk. De muziek zal verzorgd worden door discotheek Purle Haze met DJ Kees en een clown van 1-2-8 entertainment zal de boel op stelten komen zetten. De toegang is voor jong en oud gratis.

De kinderen die komen krijgen een leuke attentie uitgereikt die middag. En de consumpties worden tegen een aangenaam bedrag verkocht. De zaal zal om 14.00 uur open gaan en vanaf 14.30 uur zal het feest los barsten. Dus kom zondag 6 februari gezellig naar de Kantine van VSV Vreeswijk aan de Helmkruid te Nieuwegein Zuid want de Zandhappers weten hoe ze carnaval moeten vieren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk