Katern

CamJo’s en montagemensen gezocht

De Digitale Stad Nieuwegein bestaat nu bijna 16 jaar. Onlangs hebben wij de nieuwe website gelanceerd en ………. deze is stabiel. Wij gaan ons nu bezig houden met ons videoplatform. Hiervoor zijn wij op zoek naar mensen die 1 keer per week (of meer) erop uit willen trekken door Nieuwegein om over een nieuwsitem een video te maken.

Ben je geinteresseerd in deze (vrijwillige) functie en heb je ervaring, of wil je die op doen, met het maken en monteren van video’s, neem dan contact op met onze hoofdredactie. Wij zoeken met name betrokken Nieuwegeiners, jong en oud en het liefst in iedere wijk van Nieuwegein. jij wordt dan onze ‘Camjo Wijkreporter’. Reageren kan via dit e-mail adres. Je zult ook betrokken worden bij de ontwikkeling van ons nieuwe video platform.

Geef een reactie

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: