Buurtsuper voor Vreeswijk

Vreeswijk krijgt vanaf eind oktober weer zijn eigen buurtsupermarkt. Vreeswijker Bas van Meegen start dan, mede door bemiddeling van Oranjeborch bedrijfsmakelaars, zijn `Dagwinkel Vreeswijk´ aan de Dorpsstraat 10, waar tot ruim anderhalf jaar geleden een Coop Compact zat.

De Dagwinkel zal tevens een versafdeling, een bezorgservice en een PostNL punt hebben. Supermarktondernemer Bas van Meegen: “Na ruim een half jaar kan ik dan eindelijk volmondig ja zeggen op de vraag of ik de supermarkt in Vreeswijk weer ga openen. Ik ben erg blij voor mijzelf, maar zeker ook voor Vreeswijk dat dit gelukt is. Daarnaast weet ik zeker dat ik met Dagwinkel een formule heb die precies binnen het plaatje past, gespecialiseerd in de kleinere supermarkten en een erg sterk versassortiment.”

De gemeente Nieuwegein is erg verheugd dat de supermarktondernemer van start gaat in Vreeswijk en werkt momenteel hard aan snelle afwikkeling van de benodigde vergunningen. Wethouder Wouter Kolff van Economische Zaken, tevens wijkwethouder van Vreeswijk: “De komst van deze Dagwinkel is voor Vreeswijk erg belangrijk. Het totale winkelbestand van Vreeswijk zal er baat bij hebben en vooral voor klanten die slecht ter been zijn, was het de afgelopen anderhalf jaar niet makkelijk om aan dagelijkse boodschappen te komen. De gemeente verleent Bas en zijn dagwinkel dan ook graag medewerking waar mogelijk.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk