Buurtplein Zuid start Geincafé met ideeënbrouwerij

Een positieve uitdaging, creativiteit, op zoek naar nieuwe dingen. Voor velen een combinatie. Een ding is zeker, het is van invloed op ieders leven. Kom en doe en denk mee! Laat je informeren of geef informatie.

Ze starten de eerste keer met een ideeënbrouwerij. Heb jij een goed idee voor het volgende Geincafé? Wil je samen met anderen leuke activiteiten en bijeenkomsten bedenken? Kom dan op maandag 4 oktober naar de ideeënbrouwerij tijdens het Geincafé!

‘Tijdens dit café wisselen we ideeën uit en vertellen we alvast wat wij aan ideeën hebben zoals introductie over kunst, levenstestament en hoe voed je je hersenen. Heb je zelf geen idee, maar wil je meedenken met anderen? Ook dan ben je van harte welkom!’

Geincafé Zuid
Maandag 4 oktober van 13.00-15.00 uur op Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar Jaimy van der Veeken: jvanderveeken@movactor.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren