Buurtplein Galecop feestelijk geopend

Zaterdag 5 november jl. is het Buurtplein in de wijk Galecop feestelijk geopend. Het nieuwe Buurtplein is verbouwd en ingericht volgens de stijl van de andere buurtpleinen (Batau, Doorslag en Zuid) en is hiermee het vierde Buurtplein van MOvactor.

Wij hebben het Buurtplein in samenwerking met huisartsen Visser en Van Vollevelde en fysiopraktijk Van Leeuwen ontwikkeld tot een locatie waar voorzieningen voor gezondheid, welzijn en cultuur intensief samenwerken en inhoud geven aan de succesvolle innovatie ‘Welzijn op recept‘ aldus MOvactor.

Het Buurtplein is een laagdrempelige ontmoetingsplaats. Meedoen aan een van de vele activiteiten of zelf een bewonersinitiatief organiseren, een kopje koffie of thee met gebak bij FAIR’S, een boek lezen of lenen in de leeslounge, het kan er allemaal. Maar het Buurtplein biedt nog veel meer.

Team Galecop, bestaande uit Ilse van der Baan en Sylvia Rehorst (sociaal beheerders), Rafael Taapken (jongerenwerker) en Sigrid van der Meij (welzijnscoach), nodigt iedereen uit om te komen kijken in het Buurtplein achter winkelcentrum Galecop.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel was bij de opening en maakte bovenstaande impressie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk