Buurthuizen gesloten, Wijkhuis al tijden open

Daar waar buurthuizen hun deuren sluiten, is Wijkhuis de Steeg gelegen in Fokkesteeg, al tijden geopend. Sinds de SBWU het toenmalig Buurthuis ‘t Dok in de zomer van 2012 heeft overgenomen heeft deze een totale metamorfose ondergaan. Samen met een hoop vrijwilligers uit Fokkesteeg en omstreken is dit omgetoverd tot een echt ontmoetingsplaats voor buurtbewoners en passanten.

Naast de dagelijkse vrije inloop worden er wekelijks leuke activiteiten georganiseerd door het Wijkhuis en derden. Dit kan variëren van welness-avonden, knutselmiddagen tot kinderdisco en biljartavonden. Er is ook een half jaarlijkse rommelmarkt. Er komt ook een volwaardige lunchroom komend voorjaar en vanaf april 2014 zal De Steeg ook de mogelijkheid krijgen om catering voor feesten te verzorgen. De inloop is elke werkdag tussen 13.00 en 16.00 uur. Wijkhuis ‘De Steeg’ is gevestigd aan de Hoornseschans 101 in de wijk Fokkesteeg.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren