BuurTent over woninginbraak in Galecop

Op vrijdag 2 juni aanstaande zal in de wijk Galecop de BuurTent opgezet worden waar u terecht kunt voor informatie omtrent woninginbraak. De afgelopen maanden hebben er meerdere woninginbraken plaatsgevonden. Daarom wil de gemeente Nieuwegein, de politie en anderen met de bewoners in gesprek gaan in een zogenaamde BuurTent.

De afgelopen maanden hebben er ook BuurTenten gestaan in de wijk Doorslag en Jutphaas/Wijkersloot. Op vrijdag 2 juni tussen 18.30 uur en 20.30 uur staat de BuurTent voor winkelcentrum Galecop aan De Kempenaerpark.

De gemeente, de politie en een preventieadviseur gaan graag met u in gesprek over het voorkomen van een woninginbraak. U kunt meer informatie krijgen over de manier waarop woninginbraken worden gepleegd en wat u kunt doen om deze te voorkomen. Stel uw vraag of ga in gesprek in de BuurTent. Alle inwoners van Nieuwegein zijn van harte welkom. De komende tijd wordt de tent vaker opgezet op plekken waar meerdere keren is ingebroken. De BuurTent is een initiatief van politie en gemeente.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren