BuurTent over woninginbraak

Woensdag 5 april aanstaande zal in de wijk Doorslag de BuurTent opgezet worden waar u terecht kunt voor informatie omtrent woninginbraak. De afgelopen maanden hebben er meerdere woninginbraken plaatsgevonden. Daarom wil de gemeente Nieuwegein, de politie en anderen met de bewoners in gesprek gaan in een zogenaamde BuurTent.

In de wijk Doorslag staat de tent voor de eerste keer. Op woensdag 5 april tussen 19.00 uur en 21.00 uur staat de BuurTent bij buurtplein Doorslag, aan de Parelduiker 13, voor u klaar.

De gemeente, de politie en preventieadviseur gaan graag met u in gesprek over het voorkomen van een woninginbraak. U kunt meer informatie krijgen over de manier waarop woninginbraken worden gepleegd en wat u kunt doen om deze te voorkomen. Stel uw vraag of ga in gesprek in de BuurTent. Alle inwoners van Nieuwegein zijn van harte welkom. De komende tijd wordt de tent vaker opgezet op plekken waar meerdere keren is ingebroken. De buurTent is een nieuw initiatief van politie en gemeente.

One thought on “BuurTent over woninginbraak

  1. C.A Menthen

    Hallo allemaal, Oom agent kunt u niet beter achter de boeven aan gaan! laat het praten aan derden over.M.v.g. C.A.M. Bedrijven. Charel

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk