BuurTent op 1 mei in Jutphaas

Dinsdag 1 mei aanstaande van 18.30 en 20.30 uur staat de BuurTent op Drilleveld voor de bewoners in Jutphaas. In deze zogeheten Buurtent kunt u terecht voor informatie over de veiligheid van uw woning, uw buurt en de ontwikkelingen daarin. De tent wordt opgezet door bewoners.

Mitros en Jutphaas Wonen zullen aanwezig zijn om toelichting te geven over het onderhoud dat zij uitvoeren aan de woningen in de buurt. Daarnaast kunt u in gesprek met politie en Toezicht & Handhaving over veiligheidszaken en waar en wanneer u hierover bij hen terecht kan. Preventieadviseurs sluiten aan om u te informeren over het juiste gebruik van uw hang- en sluitwerk en kunnen u van advies voorzien over het verbeteren van de veiligheidsmaatregelen aan en rond uw woning.

Verder zijn een jongerenwerker van MOvactor, de wijkcoördinator Jutphaas-Wijkersloot en een medewerker Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente Nieuwegein aanwezig. Zij staan paraat met informatie over het begeleiden van jongeren uit de buurt, ontwikkelingen in en voor de buurt en projecten als Burgernet en WhatsApp groepen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren