De Buurtcamping in Nieuwegein bijna open

Van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli wordt de Middengaarde op Galecopperpark omgetoverd tot Buurtcamping. Drie dagen lang is het park aan de rand van de wijk Galecop een gemoedelijke camping, waar inwoners van Nieuwegein elkaar beter kunnen gaan leren kennen. Wil je komen luieren, gezellige activiteiten doen of BBQ-en met de buren? Het is allemaal mogelijk. Je kunt nog een plek reserveren. kijk hiervoor op de website van de organisatie.

Initiatiefnemer Ries Bergman: ‘De doelstelling van de buurtcamping is dan ook om de maatschappelijke samenhang in buurten en wijken te verbeteren. Meer herkenning op straat. Meer vriendschappen en meer sociale interactie.’ Om deze vakantie voor iedereen zo leuk als mogelijk te maken worden er tal van activiteiten georganiseerd. Te denken valt aan boogschieten, laserquesten, een open lucht bioscoop, een Jeu de Boule toernooi, een buikschuifbaan, een gezellig horeca gebied en nog veel meer. Ook muziek zal niet ontbreken.

Bergman: ‘De dagen dat de camping duurt willen wij de campinggasten ook lekker laten relaxen. We hebben daarvoor een uitgebreid programma van ‘Zinnenprikkels’ op het terrein van de camping. Massages, Yoga, Mindfullness en nog veel meer ontspannende zaken.’

Even proefcamperen

De buurtcamping is ook financieel heel toegankelijk voor iedereen; het kampeertarief is al heel erg gunstig. Voor slechts €25,00 kampeer je het hele weekend. Voor ontbijt en diner betaal je €5,00.

Stadsgenoten met een kleine beurs met een N-Pas (nieuwegein stadspas) krijgen 50% korting.

De Buurtcamping Nieuwegein wordt georganiseerd door Nieuwegeiners en Nieuwegeinse organisaties: Rabobank, Gemeente Nieuwegein, Rotary Nieuwegein, Petanque vereniging Nieuwegein, De Middengaarde, Emté Galecop, Wijkhuis De Steeg, Dutch Pitstop, Zinneprikkels, SMMU, Driesssen SmaakVermaak, AllesvanNieuwegein.nl, Telfort, G. Bakker@zn. Bv. Verhuurbedrijf en de wijknetwerken/wijkplatforms.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk