Buurtbemiddeling in Nieuwegein

Burenoverlast kan heel ingrijpend zijn en veel persoonlijk leed veroorzaken. Een oplossing lijkt vaak onmogelijk. Zelf komt u er niet meer uit. Ook via woningcorporatie of politie lukt het niet altijd een einde te maken aan de overlast. En de toch al slechte relatie met de buren wordt er vaak niet beter door. Buurtbemiddeling kan dan een alternatief zijn.

Met Buurtbemiddeling krijgen buren de kans hun hart te luchten, eerst in een persoonlijk gesprek met bemiddelaars, daarna bij elkaar. De bemiddelaars hebben geen oordeel of pasklare oplossing. Wel tijd, een luisterend oor en inlevingsvermogen. Zij helpen buren om (weer) met elkaar in gesprek te komen en samen een uitweg te vinden.

Wacht niet te lang als het stroef loopt tussen u en uw buren, maar praat erover. Of bel Buurtbemiddeling. Een gesprek met bemiddelaars is altijd mogelijk, kost niets en verplicht tot niets. De buurtbemiddelaars van Nieuwegein zijn onafhankelijk en neutraal, goed getraind en doen het werk vrijwillig. Zij gaan vertrouwelijk met informatie om.

Coördinator voor Buurtbemiddeling in Nieuwegein is Renate Ebner. Zij is gevestigd aan de Jan van der Heydenweg 2c in IJsselstein en telefonisch te bereiken via: 030 – 68 870 30. Voor vragen kunt u ook een email sturen naar: buurtbemiddeling@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk