Business Dagen Lekstroom

Op 5 en 6 maart staat de HomeBoxx te Nieuwegein in het teken van de Business Dagen Lekstroom. Dit is een business to business evenement waar netwerken centraal staat. Kennissessies, speeddates en aan het einde van de dagen een netwerkborrel. Iedere ondernemer kan netwerken op de manier die hij of zij het prettigst vindt.

Een groot voordeel van de HomeBoxx is, dat deze heel centraal ligt. Zeer goed te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Er zijn 1200 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Er is een nauwe samenwerking met MeerBusiness Utrecht en Netwerkgids Nederland. Zij zullen vertegenwoordigd zijn met een eigen plein.

De Business Dagen Lekstroom wordt voor het eerst in deze regio georganiseerd. Het evenement heeft echter al eens plaatsgevonden in De Meerpaal in Dronten. Volgens Sandra Kuijpers (De Informatiekrant, organisatie Business Dagen Lekstroom) een meer dan geslaagde beurs. “In Dronten was de sfeer fantastisch! Er zijn daadwerkelijk nieuwe samenwerkingsverbanden ontstaan op de beursvloer, wat natuurlijk uiteindelijk de bedoeling is van zo’n evenement. De volgende editie van Business Dagen Dronten is dan ook al uitverkocht.” Aanmelden als exposant of als bezoeker kan via de website. Hier kan ook de lijst met deelnemers worden bekeken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk