Burgemeester Nieuwegein kookt voor Reinaerde

De cliënten van Reinaerde Lijsterbes hadden woensdagavond 15 februari jl. wel een heel bijzondere avond. Niemand minder dan de burgemeester van Nieuwegein, Frans Backhuijs, was de professionele keukens van het Horeca & Toerisme College ingedoken om met studenten Manager/Ondernemer Horeca een heerlijke 3-gangen maaltijd te bereiden.

De burgemeester gaf hiermee gehoor aan de match die in oktober tijdens de Beursvloer van Samen voor Nieuwegein was gemaakt. Het was een match tussen 3 partijen, de burgemeester, Reinaerde Lijsterbes en het Horeca & Toerisme College. De zorgvuldig bereide gangen werden vervolgens aan de gasten in het leerrestaurant van het college uitgeserveerd.

Zeer geslaagde avond
Reinaerde begeleider John Brouwers: “Onze cliënten hebben genoten woensdagavond. Het was heel geslaagde avond, het eten was heerlijk, de sfeer perfect en het Horeca & Toerisme college is een prachtige locatie. De leerlingen hebben supergoed hun best gedaan en waren heel klantvriendelijk. Kortom een onvergetelijke avond.”

Mooie match Beursvloer
Het Horeca & Toerisme College was in oktober 2022 ook de locatie voor de Nieuwegeinse Beursvloer en de match tussen de burgemeester (een enthousiaste amateurkok), het Horeca & Toerisme College en Reinaerde Lijsterbes was dan ook snel gelegd. De match is een mooi voorbeeld van een kosteloze samenwerking tussen diverse partijen om Nieuwegein een beetje mooier te maken.  In het najaar zal weer een Beursvloer plaatsvinden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk