Burgemeester kookt aardige verbouwing bij elkaar

Vrijdag avond 13 maart j.l. kregen de gasten van de vierde editie van ‘De Burgemeester kookt’ waar voor hun geld. Een kaartje om te eten voor de verbouwing van jongerencentrum The Pit kostte nl. 60 euro per persoon. Samen met de wethouders Hans Adriani en Martijn Stekelenburg stond burgemeester Frans Backhuijs achter het fornuis in de nieuwe open keuken van het Nieuwegeins Business Centrum (NBC), natuurlijk met de chefkok van het NBC.

Ruim 60 gasten genoten van het driegangen diner en brachten zelf ook nog een attribuut in voor de veiling die werd gehouden. De inbreng van van Anraad Assurantiën, een vaartocht over de Friese meren, leverde het meest op nl 1.000 euro. Met het geld van de veiling, de opbrengst van het diner en andere giften werd 10.000 euro opgehaald. De Rabobank Utrecht e.o. verdubbelde het bedrag waardoor er 20.000 euro werd opgehaald, genoeg om de verbouwing van jongerencentrum The Pit in voormalig buurthuis Feniks aan de Nedereindseweg uit te laten voeren.

The Pit zit sinds mei vorig jaar in het oude buurthuis. Ze willen er muziek maken en elkaar ontmoeten. Deze zomer zal gestart worden met de verbouwing.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk