Burgemeester Frans Backhuijs klust mee in huiskamerwoning Nypelsplantsoen

Burgemeester Frans Backhuijs heeft vrijdagmorgen geholpen bij het opknappen van de huiskamerwoning op Nypelsplantsoen 1. Deze woning wordt gebruikt voor activiteiten voor bewoners van het Nypelsplantsoen.

Taalclub
De huiskamerwoning is bedoeld voor activiteiten voor bewoners van het Nypelsplantsoen, georganiseerd door MOvactor, buurtbewoners en vrijwilligers. Zo is het een locatie voor een taalclub, een maandagmiddaggroep, een creaclub, kinderactiviteiten en nog veel meer. Momenteel zijn bewoners, Mitros, MOvactor en de gemeente bezig met het opknappen van de woning en de burgemeester ging vrijdagmorgen een handje helpen.

Aanspreekpunt
Vanaf februari zijn er wekelijks medewerkers van Mitros, de gemeente en MOvactor aanwezig in de huiskamerwoning, als aanspreekpunt voor de bewoners van het Nypelsplantsoen.

Burgemeester Frans Backhuijs aan het schilderen

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren