Burgemeester en wethouders actief tijdens NLDoet in Nieuwegein

Vandaag is de grootste vrijwilligersactie van het land gestart; NLDoet. Ook in Nieuwegein doen honderden vrijwilligers mee om hun handen uit de mouwen te steken. NLDoet wordt dit jaar gehouden op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart. Het voltallige college van burgemeester en wethouders doet hier aan mee.

In Nieuwegein waren vanmorgen om 09.15 uur de wethouders Peter Snoeren en Johan Gadella samen met een medewerker van Groendienst Reinaerde aan het werk op de basisschool Lucas Galecop.

Op de foto: Wethouder Peter Snoeren (links) en wethouder Johan Gadella (rechts) met in het midden de medewerker van Reinaerde. (Foto: gemeente Nieuwegein)

Wethouder Hans Adriani gaat klussen bij The Pit en Partner aan de Nedereindseweg. Wethouder Martijn Stekelenburg gaat aan de slag bij de Kledingbank aan de Vredebestlaan 23.

Op zaterdag 10 maart zijn burgemeester Frans Backhuijs en wethouder Peter Snoeren te vinden bij de Bijenstal op volkstuinencomplex De Wiers waar ze diverse werkzaamheden zullen uitvoeren.

Heeft u foto’s van enkele klussen? Stuur die dan naar onze redactie en wij plaatsen de foto’s dan op De Digitale Stad Nieuwegein. Leuk als u er een klein verhaaltje bij doet!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren