Katern

Burenruzie leidt tot gelijk spel voor het eerste team van JSV

JSV1 – Benschop 1 beloofde afgelopen zaterdag een stevig potje te worden. Voor JSV stonden er drie belangrijke punten op het spel om nu eindelijk eens weg te stappen van de onderste plekken en Benschop was er alles aan gelegen om bovenin mee te blijven draaien. Het werd een weerzien met diverse oud JSV-ers en het debuut van Luciano Poeketi aan de kant van JSV.

JSV

De afgelopen week was niet heel positief verlopen met een Jantje bij VVIJ en een beker nederlaag doordeweeks dus het was voor JSV ook hard nodig weer eens een positief resultaat te behalen.

Onder het toeziend oog van veel toeschouwers en sponsoren van beide verenigingen ontspon zich een heerlijke vechtpartij waarbij beide teams een voorsprong namen en uiteindelijk met een 3-3 van het veld stapten. Benschop voelde zich daarbij benadeeld door de scheidsrechter maar JSV was juist trots dat ze met zijn allen hadden geknokt voor een punt en zich dit keer niet hadden laten beetnemen.

Na afloop genoten gasten en JSV-ers van de 3e helft en had ieder zo zijn eigen mening over de wedstrijd. En dat mag.

Volgende week wacht DVSU en ook daar is een goed resultaat nodig. Daarna volgt op 9 december het slotakkoord voor de winterstop thuis tegen PVCV. ‘We zien jullie dan allemaal weer graag komen’ zo laat onze reporter graag weten aan onze lezers om het team uit Nieuwegein aan te moedigen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk