Burendag: ‘Carwash’

Wat doen we meestal op zaterdag? De auto wassen! De bewoners van Verzorgingshuis Zuilenstein aan de Diepenbrocklaan 1 hebben weliswaar geen auto, maar zij zijn voor hun mobiliteit wel afhankelijk van hulpmiddelen zoals een rollator, rolstoel of scootmobiel. Ook deze kunnen wel eens een schoonmaakbeurt gebruiken. En soms zijn ze ook een beetje saai en kunnen ze wel wat ‘opgepimpt’ worden. ‘Dus leek het ons een leuk idee om dit zaterdag 21 september a.s. samen met u, onze buren, te doen. U bent van harte welkom tussen 10.00 uur tot 16.00 uur om te helpen’ aldus Gea Evers.

Aanmelden is niet nodig. De organisatie zorgt voor een lekker kopje koffie/thee en ‘s middags zijn er heerlijke zelf gebakken wafels verkrijgbaar. Meer informatie via Gea Evers, ab.zuilenstein@zorgspectrum.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren