Buitenland Buitenkans op het Cals College Nieuwegein

Internationalisering van de samenleving is voor een groeiende groep middelbare scholieren meer dan een kreet en niet meer weg te denken uit de wereld van deze jongeren.

Er is dan ook veel behoefte aan informatie. Scholen en vooral ook organisaties spelen steeds meer op deze groeiende behoefte aan informatie in. Op dinsdag
26 november 2013 van 19.30 uur tot 21.30 uur wordt er onder de titel Buitenland Buitenkans een informatiemarkt voor middelbare scholieren in de regio Utrecht georganiseerd. Dit jaar ligt de organisatie in handen van het internationaal georiënteerde en tweetalige Cals College te Nieuwegein.

Maar liefst ongeveer 20 organisaties zullen op 27 november aanwezig zijn.
Het aanbod is dit jaar weer zeer divers en de leerlingen kunnen hun vragen daar kwijt over het geheel of gedeeltelijk voortzetten van de studie in het buitenland. Maar ook vragen over vrijwilligerswerk in het buitenland, talencursussen volgen of een jaartje backpacken behoren tot de mogelijkheden. De wereld ligt open voor al deze studenten in de dop!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren