BTW Weg Ermee-actie van start bij Media Markt Nieuwegein

De jaarlijks terugkerende BTW Weg Ermee-actie van Media Markt staat weer op het punt van beginnen. Donderdag 25 januari tot en met zondag 28 januari betaalt Media Markt de BTW op bijna het gehele assortiment. Het is de 13e  keer dat Media Markt haar jaarlijkse voordeelfestijn viert.

Afgelopen jaren bezochten miljoenen mensen de Media Markt-winkels en trok de webshop eveneens miljoenen unieke bezoekers in de actieperiode. “De BTW Weg Ermee-dagen zien wij én veel van onze klanten als een jaarlijks winkelfeest. We hopen dit jaar natuurlijk weer een recordaantal klanten blij te maken met de mooiste producten voor minder geld,” vertelt Kees de Groot, directeur Media Markt Nieuwegein.

Woensdag 24 januari: Speciale pre-sale voor clubleden
Op woensdag 24 januari van 18.00 uur tot 22.00 uur start de pre sale voor de Media Markt Clubleden. Alle clubleden hebben tijdens deze speciale avond eerste keuze uit het assortiment van 21% BTW WEG ERMEE.  Ben jij nog geen lid van de snelst groeiende club van Nederland? Word dan alsnog (gratis) lid van de Media Markt Club. Dan profiteer je altijd en overal van exclusieve Club-voordelen,  waanzinnige winacties en leuke verrassingen.

Extra lang geopend
Tijdens de BTW Weg Ermee-actie is MediaMarkt Nieuwegein extra lang geopend. Op donderdag 25 januari opent de winkel om 08.00 uur en zal het pas om 21.00 uur haar deuren weer sluiten. Op vrijdag opent de winkel om 10.00 uur en sluit om 21.00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 21:00 uur en op zondag 28 januari van 11:00 tot 18:00 uur.

BTW Weg Ermee en prijsbelofte
Media Markt heeft een nieuwe prijsbelofte waarin het dagelijks de productprijzen vergelijkt met die van soortgelijke concurrenten. Daarbij garandeert Media Markt de laagste prijs ten opzichte van deze concurrenten zodat consumenten nooit teveel betalen. Tijdens de BTW Weg Ermee-actie bevriest Media Markt de dagprijzen voor enkele dagen en betaalt het de BTW, waardoor er zeer scherpe productprijzen ontstaan.

Bij Media Markt Nieuwegein zijn er regelmatig leuke acties of signeersessies. Kijk op www.mediamarkt.nl/nieuwegein voor meer informatie en/of volg de Media Markt Nieuwegein op Twitter: @MediaMarktNWG.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk