Katern

BSP Holland/De Mix start met lesgeven

Dat het rare tijden zijn weten we wel. Maar langzaam aan worden de activiteiten weer  hervat. Ook voor de liefhebbers van sport, zoals bij BSP Holland/De Mix. De overheid een kleine versoepeling doorgevoerd. Als eerst mogen de jeugdsporters beginnen, weliswaar buiten.

Veel sportclubs in Nieuwegein zijn gelijk aan de slag gegaan om aan de jeugd, volgens de geldende protocollen van het RIVM, de sportlessen te hervatten. Zo ook BSP Holland/De Mix waar lessen worden gegeven in judo en jiu-jitsu. De lessen vinden momenteel buiten plaats op het Merweplein bij Merwestein.

Om er voor te zorgen dat alles volgens de richtlijnen van het RIVM verloopt is het van belang dat iedereen op de hoogte is van dit protocol.

Iedereen onder de 12 jaar kan daar aan meedoen. Voor het rooster en voorwaarden kan men kijken op de website van De Mix. Voor jeugdigen van 13 tot en met 18 jaar worden bootcamp lessen aangeboden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren