Bruisend kerstfeest op Cityplaza

Op 15 december begint het Kerstfeest al in Cityplaza. De enige echte Kerstman en de Schitterende IJskoningin lopen door het winkelcentrum en delen aan alle bezoekers heerlijke chocolade lekkernijen uit.

De Straattheaterhulpkerstman vermaakt jong en oud met veel dans, zang en doldwaas theater. Op vrijdag 21 december bieden de kerstman en kerstvrouw vanuit hun kersthuisje alle volwassen bezoekers een heerlijk glaasje warme Gluhwein aan, maar zij hebben ook gedacht aan de kleintjes. Zij kunnen genieten van een bekertje warme chocolademelk.

De Kerstband is aanwezig om een gezellige sfeer in Cityplaza te creeëren. Op zaterdag 22 december schittert de Kerstengel in het winkelcentrum. Alle bezoekers kunnen een kerstwens ophangen in haar sterrenhemel, maar of deze uitkomt ………..

Tijdens de koopzondag 23 december kunnen de bezoekers genieten van de warme

gluhwein of chocolademelk. De troubadour zorgt voor verrassende teksten. De kleintjes kunnen zich laten schminken in de winterschminkstand. De IJskoningin zorgt voor wat lekkers voor jong en oud.

Wie op maandag 24 december nog op pad gaat voor de laatste Kerstinkopen wordt weer verrast met de originele teksten van de troubadour.

Dus zoals u ziet, geweldige activiteiten in het bruisende stadshart van Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk