Bruidsbeurs in de vernieuwde Green-village

Op zondag 22 april a.s. organiseert Green Village haar tweede bruidsbeurs. Van 14.00 uur tot 17.00 uur zijn aanstaande bruidsparen van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje ideeën en inspiratie op te doen voor de mooiste dag van hun leven. Samen met onze leveranciers presenteren wij graag onze producten / diensten. Specialisten op het gebied van trouwen zoals fotografie, bloemdecoratie, entertainment, sieraden, trouwvervoer, trouwpakken, kaarten en bruidstaart uit de regio Nieuwegein en directe omgeving staan klaar om u te adviseren.

Green Village heeft dit jaar de nr. 4 positie van Toptrouwlocaties.nl bemachtigd. De entourage van de verbouwde boerderij, de opnieuw aangelegde tuinen en terrassen en het Koetshuis vormen een prachtig decor om een trouwdag van ceremonie tot feestavond te vieren. Bij Green Village weten we als geen ander dat een trouwdag zo speciaal mogelijk moet verlopen en er wordt dan ook alles in het werk gesteld om aan de verwachtingen van het bruidspaar te voldoen. Green Village onderscheidt zich van andere trouwlocaties dat wij de ruimte exclusief verhuren. Alle aandacht is dus op één bruidspaar gericht, waardoor zij op de dag zelf alleen maar hoeven te genieten.

Benieuwd naar waar ook uw mooiste dag van het leven gevierd kan worden? Zeg dan Ja, ik wil…komen naar de bruidsbeurs. Klik hier om u aan te melden. Aanmelden in niet verplicht, maar wel wenselijk. De entree is gratis. Voor meer informatie over de bruidsbeurs en alle deelnemende bedrijven kijk op de website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk