Katern

Brugpijlers Plofsluisbrug geplaatst

De werkzaamheden voor de aanleg van de fietsbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal lijkt voorspoedig te gaan. Oud CDA-raadslid en pleitbezorger van deze brug, Willem Wijntjes, merkte op dat de brugpijlers inmiddels geplaatst zijn.

Het CDA is blij met deze voortgang. Diverse CDA-wethouders hebben het plaatsen van de brug goed in het vizier gehad én gehouden met een flinke inspanning van oud-wethouder Van Randwijk voor het benodigde geld. Dat is er uiteindelijk middels diverse subsidies gekomen, waarmee de brug ook aangelegd kon worden.

“We kijken uit naar mei 2015 wanneer de fietsbrug ingevaren wordt en een eeuwenoude verbinding tussen Houten en Nieuwegein hersteld wordt. Een verbinding die goed is voor de bereikbaarheid en het fietsklimaat in de regio en voor de beleving van de Nieuwe Hollandse waterlinie in Nieuwegein en de regio”, aldus CDA-raadslid Renée Blom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren