Brug Doorslag afgesloten

De brug Doorslag (ter hoogte van de Persil fabriek) is op woensdagavond 14 augustus vanaf 18.00 uur tot 02.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Dit is nodig vanwege inspectiewerkzaamheden ter voorbereiding op de aanleg van het fietspad over de brug in het kader van de regionale fietsverbinding Binnenstad.

Van maandag 9 september t/m vrijdag 18 oktober wordt gewerkt aan het gedeelte tussen de brug en de kruising met de Binnenwal. Hier wordt aan de zuidzijde het vrij liggend fietspad aangelegd. Daarnaast wordt er bij de verkeerslichten kruising Binnenwal ook een extra opstelstrook richting de Zuidstedeweg gemaakt. Vervolgens wordt het wegdek opnieuw geasfalteerd. De brug blijft tijdens deze werkzaamheden alleen bereikbaar voor het autoverkeer van oost naar west. De brug blijft wel in twee richtingen bereikbaar voor de (brom)-fietsers en voetgangers.

Vanaf vrijdagavond 18 oktober 21.00 uur t/m maandagochtend 28 oktober 05.00 uur wordt de brug afgesloten voor al het verkeer. De indeling op de brug wordt aangepast zodat het vrij liggende fietspad ook op de brug past. Hiervoor moet de brug aan de noordzijde worden versterkt zodat hier het autoverkeer kan rijden. (Brom)-fietsers en voetgangers gebruiken de tijdelijke noodbrug naast de brug Doorslag.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren