Katern

Brouwer en Meeuwsen naar 2e ronde DELA NK Beach

Alexander Brouwer en Nieuwegeiner Robert Meeuwsen hebben zich zonder al te veel moeite geplaatst voor de tweede ronde van het DELA Nederlands Kampioenschap beachvolleybal. In de tweede ronde zijn Jary Kroon en Erik Nijland de tegenstanders op het strand in Scheveningen. Zondag 23 augustus vindt de finale plaats.

Het als eerste geplaatste duo rekende in twee sets af met Sam Gortzak en Erik van der Schaaf. De setstander waren 21-19 en 21-14.

De Nieuwegeiner is op tijd hersteld van zijn ribblessure. Twee weken geleden liep de beachvolleyballer uit Nieuwegein nog een scheurtje in een ribspier op. Daardoor miste hij de seizoensstart van het uitgesteld ebeachseizoen met zijn partner Alexander Brouwer.

Andere wedstrijden die op het schema staan zijn de King of the Court (9-12 september in Utrecht) en het EK (16-20 september in Letland).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren