Broodbakmachines in trek bij MediaMarkt

Voor MediaMarkt staat jouw gezondheid en die van de medewerkers voorop. Daarom doen zij er alles aan om jou met een veilig gevoel te laten winkelen bij MediaMarkt. Uiteraard volgen zij daarbij de adviezen op van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de overheid. Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen, wil de MediaMarkt jou langs deze weg op de hoogte brengen over de extra maatregelen die zij hebben genomen.

Aangepaste openingstijden
Vanaf dinsdag 17 maart gelden er aangepaste openingstijden voor alle 50 MediaMarkt-winkels. Hieronder staan de nieuwe openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur

Ook kun je jouw product(en) online bestellen en afhalen in een winkel bij jou in de buurt. Kun of wil je momenteel liever niet naar een winkel toe? Dan bezorgen we je bestelling uiteraard gewoon thuis.

Hygiënemaatregelen
Een goede hygiëne is zeer belangrijk. Al onze medewerkers zijn daarom goed geïnformeerd over hoe zij verspreiding van het coronavirus kunnen voorkomen en uiteraard hebben wij extra hygiënemaatregelen getroffen. Daarom zullen medewerkers in onze winkels:

  • geen handen schudden;
  • 1,5 meter afstand houden;
  • het wisselgeld tijdens het afrekenen op de kassa leggen.
We vragen jou om bij voorkeur te betalen met een pinpas of jouw smartphone.

Voldoende voorraad
‘Afgelopen week hebben wij gezien dat bepaalde producten meer worden verkocht dan normaal. Dit zijn voornamelijk thuiswerk- en keukengerelateerde producten, zoals monitoren, toetsenborden en broodmachines. Wij willen jou daarom langs deze weg geruststellen: in ons magazijn hebben wij voldoende voorraad liggen. Wij willen jou natuurlijk zo goed mogelijk helpen in deze situatie. Daarom hebben we op onze website een speciale pagina voor thuiswerkoplossingen ingericht.’

Wil je op de hoogte blijven van alle maatregelen die wij nemen tegen het coronavirus? Je vindt alle actuele informatie op deze speciale pagina.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren