Brood voor SamenLoop voor Hoop Nieuwegein

In het weekend van 24 en 25 juni 2017 vindt in Nieuwegein de eerste editie van SamenLoop voor Hoop plaats. SamenLoop voor Hoop is een evenement speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft gekregen. ‘Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven’ aldus de organisatie.

Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Zo bracht Nieuwegeiner Rick de Jong maandagmorgen 20 maart jl. een bezoek aan het Stadshuis van Nieuwegein met zijn bijzondere initiatief. Rick overhandigde het eerste brood van KIEM aan wethouder Hans Adriani. Dit brood is te koop bij speciaalbakkerij van der Grijn op het Muntplein en van ieder verkochte brood gaat 0,50 eurocent naar SamenLoop voor Hoop Nieuwegein.

Onze videograaf Jos van Vogelpoel was ter plekke en maakte bovenstaand videoverslag van de overhandiging van het eerste brood aan wethouders Hans Adriani.

Rick de Jong overhandigd het eerste brood KIEM aan wethouder Hans Adriani

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk