Katern

Brons op voor WK Jiu-Jitsu voor aspiranten en Junioren

In Griekenland worden van 17 tot en met 19 maart de Wereld Kampioenschap voor aspiranten en Junior Jiu-Jitsu gehouden. In de Olympische Sporthal Galatsiou in Athene deden ook sporters van BSPHolland uit Nieuwegein mee.

Romeé Roussey mocht als eerste aantreden bij de aspiranten tot 18 jaar -48 kg. Haar eerste partij werd gewonnen van Spanje. Vervolgens wist ze ook haar tweede  partij te winnen van het sterke Rusland.

Helaas werd de halve finale verloren van Duitsland. In de kleine finale om de derde plek en het brons moest Romée tegen Roemenië. Na een  goede eerste helft stond Romée op voorsprong maar in de tweede helft kwam de Roemeense langszij en won nipt de wedstrijd waardoor de sporter van BSP Holland geen medaille mee naar huis mocht nemen.

Ook Isa Roussey en Milou Van Rijn kwamen afgelopen vrijdag in actie bij de duo’s dames onder de 21 jaar. Helaas werd de eerste wedstrijd verloren van België. In de herkansing tijdens de tweede wedstrijd werd vervolgens gewonnen van Rusland en van Duitsland. In de kleine finale, om het brons wonnen de dames van Italië waardoor zij het bons mee naar huis konden nemen.

Brons voor Isa Roussey en Milou Van Rijn

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk