Brievenbussen vernield door vuurwerk in Nieuwegein

In de nacht van zaterdag op zondag 24 november jl. zijn in Nieuwegein meerdere brievenbussen gesneuveld door vuurwerk. Het gaat om brievenbussen aan de Reigersbek, de Holterschans, Zomergaarde, Simon de Vliegerhage, het Thorbeckepark, Rembrandthage en de Achillesburg. Er zijn helaas meerdere poststukken (deels) verloren gegaan. De politie heeft de poststukken veilig gesteld, deze zijn inmiddels overgedragen aan PostNL.

Heeft u post in één van deze brievenbussen gedeponeerd dan verzoekt de politie de eventuele gedupeerden contact op te nemen met de klantenservice van PostNL.

Dankzij alerte getuigen is het de politie in Nieuwegein gelukt om personen aan te houden in verband met deze vernieling. Mocht u zonsagmorgen iets gezien of gehoord hebben dan verzoeken zij contact op te nemen via het bekende telefoonnummer: 0900-8844.

Eén van de vernielde brievenbussen. (Foto: Michael Simonse)

2 thoughts on “Brievenbussen vernield door vuurwerk in Nieuwegein

 1. John

  De nacht van vrijdag op zaterdag was het raak in een flat aan de lijsterbesstraat.
  Staat hier niet vermeld.

  1. Bewoner van Nieuwegein

   Oké, hebben ze wel Politie gebeld, anders was door hun vermeldt aan de redactie ook doorgeven en Politie kan niet vooral gaan gecontroleerd welke heel zijn en kapot. Als buurtbewoners ook brievenbus kapot is in straat geeft in reactie ook door.

   Fotograaf Michael heb zelf in Galecop gedaan gekeken welke kapot was en die kwam ook Rembrandthage achter vernield was ook, daar spraak ook met buurtbewoners.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren