Katern

Bridgeclub Oudegein viert 35 jarig bestaan

Bridgeclub Oudegein bestaat dit jaar 35 jaar. Een jubileum dus. ‘Met het vieren van ons 35-jarig bestaan wilden we meer doen voor Nieuwegein dan alleen ons eigen feestje vieren,’ aldus José Canton van de bridgeclub.

Bridgeclub Oudegein organiseert bridgecursussen en clinics voor Nieuwegeiners en staat daarmee midden in de Nieuwegeinse samenleving. Om aan de verbondenheid met Nieuwegein vorm te geven, leek het de vereniging een goed idee om, naast het houden van een jubileumfeest, een ‘goed doel’ te steunen. Dat ‘goede doel’ werd het Hospice Nieuwegein.

Directeur mevrouw Ineke Daaldering van het Hospice was daarom tijdens de jubileumbijeenkomst aanwezig, om uit handen van Penningmeester Adri van der Helm, het bijeengebrachte donatiegeld te ontvangen in de vorm van een cheque ter waarde van € 1.000.

Het jubileumfeest van de Nieuwegeinse bridgeclub, die ruim honderd leden telt, werd zaterdag 8 oktober gevierd in het Pétanquecentrum in Galecop. In de vroege middag startten de bridgers uiteraard met bridgen, maar in het feestprogramma werd ook – hoe kan het anders – een directe link naar het ‘Jeu de Boules’ van het Pétanquecentrum gelegd.

BCO 35 JAAR 2016

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk