Brasserie Plaza introduceert Delicious Dining

Vanaf woensdag 3 juli kunnen gasten van Brasserie Plaza 7 dagen per week genieten van een compleet 3-gangen keuzemenu inclusief onbeperkt frisdrank. Het menu wordt aangeboden onder de naam ‘Delicious Dining’. Heerlijk, uitgebreid dineren en drinken, voor één vaste prijs van € 19,95 per persoon.

Het menu wisselt maandelijks. Er kan een keuze gemaakt worden uit uiteenlopende voor-, hoofd- en nagerechten. Zo is er voor ieder wat wils. Denk hierbij aan carpaccio, malse biefstuk, een mixed grill of vegetarische lasagne. Voor de zoetekauw als afsluiter een chocolademousse met slagroom of een smaakrijkelijke koffie.

Al ruim 30 jaar is Brasserie Plaza, voorheen Smikkelhof een begrip in Nieuwegein en omstreken. Hét is de ideale plek om na het winkelen te genieten van een cappuccino, te vergaderen tijdens een zakenlunch, met je partner en vrienden te genieten van een heerlijk diner én om vanaf a.s. woensdag 3 juli te genieten van ‘Delicious Dining’.

Joop Vet, de eigenaar van Brasserie Plaza is trots. ‘Delicious Dining maakt uit eten gaan aangenaam, uitgebreid en transparant. Met culinaire passie heb ik samen met mijn team een geweldig menu samengesteld. Hopelijk bezorgen wij dankzij Delicious Dining vele gasten een onvergetelijke smakelijke, complete en portemonneevriendelijke avond.’ Klik op het fotocameraatje voor de kaart.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren