Brandjes langs de snelweg

Langs de A12 in Nieuwegein is vrijdagavond 26 juni j.l. rond 21.15 uur een buitenbrand ontstaan. Enkele hooibalen stonden in brand. Een half uur later vloog een stuk berm langs de Zandveldseweg in brand.

De brand langs de A12 werd gemeld bij Galecop Golf, waar enkele weken geleden nog een kantine afbrandde. De brand woedde echter achter het terrein op de openbare weg langs de snelweg. De brandweer heeft het hooi uit elkaar gehaald, waarna het geblust kon worden. Of de oorzaak brandstichting is of broei is nog onduidelijk.

Aan de Zandveldseweg in Nieuwgeein zuid vatte diezelfde avond een stuk berm vlam. Ter hoogte van de snelweg A2 werd de brand omstreeks 21.50 uur ontdekt. Tussen een paar betonblokken was het gras aan het smeulen. De brandweer heeft het gras nat gemaakt, waarna het vuur vanzelf doofde. Ook hier is de oorzaak van de brand onbekend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren