Katern

Brandje bij autobedrijf aan de Utrechtsestraatweg

Bij een bedrijf woedde in de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 september kort een brandje. Rond 01.20 uur kregen de politie en brandweer de melding van een brand bij een bedrijf aan de Utrechtsestraatweg. Ter plaatse zagen agenten dat er brand woedde bij een roldeur van het bedrijf en zij gingen het vuur in afwachting van de brandweer met een tuinslang te lijf. De agenten wisten de zichtbare brand te blussen, maar inmiddels was het vuur doorgeslagen naar het dak. De brandweer brak het dak open en bluste de brand daar ook.
De politie sluit niet uit dat het gaat om brandstichting. Aan getuigen die rond 01.20 uur iets verdachts hebben gezien op of in de omgeving van de Utrechtsestraatweg wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Lekstroom op telefoonnummer 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!